عناب باعث کند کردن عملکرد دستگاه عصبی انسان میشود که عملکردی شبیه به داروهای ضد بیهوشی است، میتواند با این داروها ایجاد تداخل کند و باعث بروز مشکلاتی شود.
بنابراین در صورت مصرف داروهای خاص در مورد خوردن یا نخوردن عناب و طریقه مصرف عناب خشک مشورت کنید.
عناب خشک مزهای شبیه خرما دارد، بسیار انرژیزا و حاوی چندین نوع ویتامین و ماده معدنی است.
خوشبختانه عناب هیچ عارضه جانبی که عامل اصلی نگرانی باشد ندارد. با این حال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است مجبور به اجتناب از این میوه باشند.
عناب به هضم غذا کمک میکند. میوه عناب حاوی فیبر است که به تنظیم هضم کمک میکند. این ماده مغذی حرکات روده صاف را منظم میکند.
جالب است بدانید، در خانمهایی که به سوزش یا مشکلات خفیف عفونتی در واژن مبتلا هستند؛ مصرف عناب میتواند کمککننده باشد؛ زیرا برای درمان عفونتهای خفیف تنها مصرف آب زیاد و ادرار، میتواند به پاکسازی عفونت کمک کند.
تقویت حافظه از خواص عناب است. در یک مطالعه روی موشها، عصاره عناب همچنین رشد و تکامل سلولهای عصبی را در ناحیه شکنج دندانه دار در موش افزایش داد.
از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و خواص گیاه عناب خشک البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).
خوب است بدانید خاصیت عناب تازه بسیار زیاد است. عناب میوه درختچهای متوسط است که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز میرسد. عناب در مناطق گرمسیر و خشک روییده و برگهای کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخممرغی شکلی دارد که در زمستان میریزند.
همانگونه که ملاحظه میشود، حتی عناب تازه نیز بهطور کلی ویتامین نسبتا اندکی دارد اما مواد معدنی آن فراوان است.
جدیدترین مدل روبالشتی ژله ای طرح دار که دکوراسیون اتاقتان را متحول می کند
اگرچه، منابع و تحقیقات انجامشده در زمینه تأثیرات این میوه در بهبود سرماخوردگی محدود بوده و نمیتوان با قطعیت دراینباره نظر داد.
خواص عناب بسیار زیاد است؛ از جمله تنظیم کنندگی قند خون، که باعث میشود این میوه به افرادی که در معرض دیابت هستند توصیه شود. البته فرد دیابتی، بهتر است با تجویز پزشک برای مصرف این میوه اقدام کند.
همچنین در کشش ماهیچه، جلوگیری از لخته شدن خون و انتقال پیامهای عصبی نقشی حیاتی دارد.